×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Updates van Woedz Nederland

Updates en wetenswaardigheden

 17 t/m 25 Oktober 

 

In samenwerking met FP collectie, Lonc en C-barrel staat Woedz in Eindhoven tijdens de DDW 2015.

Kom ons een bezoek brengen in de pop-up store tegenover het Beursgebouw in Eindhoven nabij station en piazza.

 

30 september t/m 5 oktoberKom ons bezoeken op stand 11-024b in de Design hal van de Woonbeurs 2014 Amsterdam.

 

17 - 20 mei Pinksteren


 

Van 17 tot en met 20 mei (Pinksteren) wordt het idyllische Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek weer omgetoverd tot een plek waar het hele gezin een heerlijk dagje uit beleeft. Ook Woedz is wederom van de partij. Laat het weer een inspirerend en zonnig weekend worden!

De Leidse Bouw & Interieur beurs in de Hooglandse kerk in Leiden. 

 

21 t/m 24 Februari 2013

Woedz introduceert haar nieuwe collectie en nieuwe trendy kleuren op Tuin Idee in de Brabant hallen in Den Bosch. Met een bezoekersaantal van ruim 25.000 bezoekers een mooie start van het tuinseizoen. In diverse hallen staan Woedz items gedecoreerd in de sfeertuinen.

Tuin Idee

25 - 27 November

Woedz meubelen staan gepresenteerd door Kiwi Kids (www.kiwikids.nl) op Flavourites Live. Een beurs waar zo'n 160 hippe webshops zich presenteren in een stoere hippe fabriek in urban Noord-Amsterdam. Meer informatie op www.flavouriteslive.nl

 

2 November 

Succesvolle fotoshoot in de showroom van Giroflex in Amsterdam. Giroflex zit in het betere segment kantoorstoelen, die architectonisch mooi aansluiten bij de robuuste materialen van Woedz. We hebben de collectie uitgebreid met een bureau dat in hoogte verstelbaar is, een archiefkast (laag en hoog) en een bijpassend ladeblok. Een unieke combinatie van techniek en sfeer. Giroflex zit op het terrein van de voormalige kruitfabriek, waar ook restaurant Lute en Vitra gevestigd zijn.

 

19 Oktober

Woedz is genomineerd voor de Profit Innovation Award voor het Fieldlab in Delft. Een prijsvraag om een ontwerp te maken voor een buiten-inrichting met als doel Jong (8 - 12 jaar) en Oud te verbinden en beweging uit te lokken op een innovatieve manier. Woedz heeft haar concept "Elements" gepresenteerd. Bij Elements staan de foamcoated blokken centraal waarbij interactie ontstaat door het bouwen en het gezamenlijk uitoefenen van klassieke spellen. In de komende maanden willen we dit graag gaan uitzetten op scholen, kinderdagverblijven en wachtruimten. Een duurzaam en elementair inrichtingsconcept dat met name bij de kinderen de hoogste score behaalde. www.profitproject.org

 

Pinksteren: Voorjaarsfair Olmenhorst. Woedz is prominent aanwezig op de Olmenhorst voorjaarsfair, georganiseerd door HPR (o.a. Woonbeurs). De organisatie verwacht weer zo'n 16.000 man op het geweldige terrein van het landgoed. Wist je dat de showroom van Woedz op nog geen 1000 meter hier vandan  ligt?8 Mei: Oplevering Speelhuisje Lobke5 Mei : Oplevering van eerste speeltoestel in Breda.14 April: feestelijke opening van Woedz showroom in Lisserbroek  (Turfspoor 153 Lisserbroek, nabij landgoed de Olmenhorst). 23 Februari: inirchting unit bij Loods5 in Zaandam op de eerste verdieping. Met name gaan we hier eettafels en loungesets verkopen

 

 

19 Februari 2012 : Inrichting van de nieuwe verkoopunit bij Living 4 All in Uden

12 februari: Good2bHome in het centrum van Almere is open! 

 

 • Klantbeoordelingen
   •  
    Eigen Transportservice
    Wij bezorgen uw bestelling met zorg aan huis, en installeren alles ter plekke.
   •  
    Bel ons: 06-54617268
    Wij adviseren u graag. Bel gerust even voor een persoonlijke afspraak of een specifieke vraag voor maatwerk.
   •  
    Showroom
    U bent van harte welkom op de Turfspoor 153 in Lisserbroek. Hier hebben wij een buitenterrein van ruim 500 m2. Tevens kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats.
  • Garantie & tevreden klanten

   Tevredenheidsgarantie & retouren

   Wij streven ernaar om de klant echt als klant te behandelen. Als u tevreden bent helpt ons dat. Want een tevreden klant levert ons nieuwe klanten op. Wij krijgen veel nieuwe opdrachten van vrienden en bekenden van bestaande klanten. Hier geloven wij in.
   Het kan best voorkomen dat er een meningsverschil is, maar wij doen altijd ons uiterste best om te denken in oplossingen.